PROIZVODNI PROGRAM

about

ČELIČNE KONSTRUKCIJE

Posebno smo ponosni namogućnost da zadovoljimo širok spektar potreba klijenata u oblasti čeličnih konstrukcija. Korišćenje najmodernijih svetskih tehnologija u ovoj oblasti građevinske industrije omogućava nam da ponudimo najpovoljnije uslove nabavke cevi velikih prečnika i debljina, hladno oblikovanih profila, sečenja lima gasom, plazmom ili laserom, robotskog zavarivanja, antikorozivne zaštite i brojnih drugih usluga i materijala.


Zahvaljujući kvalitetu našeg projektnog studija i vrhunskim inženjerima kompanija Lotex Group je uspešna u projektovanju i izradi standardnih građevinskih konstrukcija, a naš tim je uvek spreman da pomera granice uvođenjem novih tehnologija i materijala.


Posebnu pažnju poklanjamo kontroli kvaliteta i zato smo sertifikovani za brojne ISO standarde. Miks tehnologija, operative i projektnog studija kao i brojni realizovani projekti koji se odlikuju vrhunskim kvalitetom omogućili su nam regionalnu prepoznatljivost i povezivanje sa brojnim domaćim i stranim
partnerima.


Lotex Group konstantno ulaže velika sredstva umodernizaciju građevinskih tehnologija, softvera i edukovanja inženjerskog kadra i građevinske operative u cilju pružanja kvalitetnih usluga svojim klijentima.